strap-on logo
linje

Verdt å vite Anbefalte strap-on Billige varianter Strap-on uten reimer Spesielle strap-ons

Enkelte menn tror at strap-on dildoer brukes utelukkende av kvinner for å penetrere andre kvinner. Dette er gjerne de samme mennene som ikke forstår at kvinner faktisk kan klare seg helt fint uten en pikk.
Strap on dildoer brukes av kvinner for å penetrere andre kvinner, kvinner for å penetrere menn, samt menn for å penetrere kvinner.

I motsetning til kvinnens klassiske, nesten passive, rolle hvor hun tar i mot, hvor hun fylles opp, gir en strap-on henne muligheten til å være den som gir, å være den som fyller opp. Siden hun som oftest er den som tar i mot gir dette henne en unik kunnskap om hvordan det føles å være i den "andre enden."
For ham er det motsatt, han er vant til å være den dominerende, dersom hun bruker en strap-on på ham, gir det ham muligheten til å være den passive part.
Dette er en følelse mange menn ønsker seg, om ikke annet en gang i blant.
Vi trenger vel ikke nevne mannens erogene soner som enklest stimuleres gjennom anus?
Strap-on dildoer er altså noe både for ham og henne…

Så hvorfor er ikke bruk av strap-on dildoer/vibratorer langt mer utbredt?
Inngrodde kjønnsroller og homofobi.
Vi har fra barnsben av fått en oppfatning om hvordan menn og kvinner skal være. Fra våre egne foreldre og alle andre voksne vi har truffet opp gjennom årene. Det er antageligvis ingen stor feil å si at du aldri traff noen mann som liker å taes hardt bakfra, eller en kvinne som likte å ta menn bakfra?
At du har truffet både menn og kvinner som liker tanken (og kanskje også har gjort det) er helt sikkert, men det er liksom ikke ting man snakker høyt om.
Det er ikke "normalt"
Både menn og kvinner er redde for å bli oppfattet annerledes. Redde for å være annerledes, redde for å være unormale. Men hva er normalt da? Og er det noe poeng i å være som alle andre? Er det ikke bedre å være seg selv?
Menn er ganske enkelt redde for at dersom de har sex med en strap-on så er de automatiske homofile.
Og om de ikke er redde for å bli homofile, er de redde for at kvinner skal TRO de er homofile.
At dette er feil er noe de fleste av oss vet, homofil er ikke noe man blir fordi om man liker en finger, en buttplugg eller en strap-on der bak. Homofil har med helt andre ting å gjøre…. Homofil er ikke noe man blir.
Se på det på slik: Dersom en kvinne liker å slikkes, så er hun lesbisk?
Alle voksne, opplyste mennesker kjenner til disse tingene, vet at det er egentlig helt ok, men langt der bak, i underbevisstheten sier en stemme "ikke gjør det"
Dessverre.

linje2

Ã… bruke en strap-on virker kanskje ikke som noen kunst for de fleste kvinner. Han står jo bare beveger underlivet frem & tilbake, hvor vanskelig kan DET være?
Vel, muligens kan det være litt av en utfordring….


Det første du trenger er naturligvis en strap-on. Om det er første gangen, bør man begynne med en strap on med en dildo som ikke er for stor. En stor dildo kan være fint å se på, men om man ikke er vant til å bruke en strap-on bør man uansett velge en liten.
En liten strap on en nemlig atskillig enklere å "styre" enn en stor.
Dessuten er ett godt glidemiddel svært kjekt å ha tilgjengelig, dersom det er snakk om å ha sex med en mann (analsex) MÃ… man ha MYE av det, men uansett om det er snakk om å penetrere en kvinne kan det være kjekt å ha litt tilgjengelig, siden de fleste sexleketøy har en egen evne til å absorbere litt fuktighet.
Når du spenner på strap on selen, så la den henge litt løst på. Om du strammer den for hardt, kan du være helt sikker på at du må justere den for å få denne rette vinkelen slik at du "treffer" riktig etter kort tid uansett. Så la den henge litt løst og stram den godt til først etter at den er "på plass" når du vet hvordan den skal sitte.

Om det er snakk om å penetrere en mann analt, eller en kvinne vaginalt spiller egentlig mindre rolle for fremgangsmåten. Den største forskjellen er at dersom det er snakk om analsex, så er det behov for en betydelig mengde glidemiddel.
Begynn med en finger og godt med glidemiddel. Ta det med ro og la ham ta i mot fingeren fremfor å presse den rett inn. Antageligvis vil en finger gli greit inn og du vil kjenne ham knipe rundt fingeren. Ta tiden til hjelp og du vil kjenne musklene i anus slappe av. Da er det tid for en finger til og mer glidemiddel.
Ikke forsøk å bruke dildoen før anus er godt smurt og du kjenner ham slappe helt av.
Smør dildoen godt inn med glidemiddel (det kan aldri bli for mye glidemiddel når det er snakk om analsex) og press den forsiktig mot anus. På samme måte som de fleste kvinner foretrekker å bli tatt analt i sitt eget tempo, foretrekker de fleste menn det samme.
Dersom det er snakk om vaginal penetrering av en kvinne er det samme fremgangsmåte, litt mindre glidemiddel og man trenger ikke å ta tiden til hjelp på samme måte;-)

De fleste kvinner blir svært overasket over hvor slitsomt det er å ta noen med en strap-on.

Den største forskjellen på å bruke en strap-on og en "ekte" penis er følsomheten og kontrollen. En mann har god kontroll over penis, han vet hva som er hardt, han vet hvor hardt han kan presse.
Han vet hvilken vinkel penis har og hvor dypt den er inne.
En kvinne med en strap-on har ikke disse erfaringene og heller ikke mannens følsomhet.
En dildo gir ingen annen indikasjon enn hvor hardt den presser mot hennes kjønnsorganer, og DET behøver ikke å si stort, siden hun i de fleste tilfeller ikke aner hvor hardt den bør presse…
Så frem til hun har skaffet seg en del erfaring, bør mannen styre i hvert fall en del av showet.

Når det gjelder akkurat det å ha sex, dvs. ut & inn bevegelsene, foretrekker vi å tro at dersom dere er kommet så langt som til å benytte dere av slike hjelpemidler, trenger dere ikke våre råd når det gjelder å bevege underlivet….

Ett par små tips velger vi uansett å ta med, dersom du tar en mann bakfra, istedenfor å holde ham om hoftene med begge hender, bruk den ene hånden på penis til å onanere ham.
Det er en sikker vinner.
Når dere er ferdige, ikke trekk dildoen brått ut, ta den rolig ut, spesielt viktig er dette dersom det er snakk om analsex med en mann og han har fått utløsning, siden anus har en tendens til å stramme og da kan brå bevegelser være svært smertefulle.
Lykke til!

linje2
 

Disse siden er laget av Dream entertainment AS og beskyttet av loven om opphavsrett

For generell informasjon om sexleketøy, besøk sexleketøy.no
For informasjon om swingers, besøk swingersguiden.no
For sextreff og nettdating besøk lyst-club.no